Kommende udflugter
.

Sommerturen 2015

Nordisk Jernbane-Klubs sommertur 2015 til Svealand og Uppland

 

Husk at reservere plads i kalenderen til at deltage i sommerturen 2015, som denne gang fører os rundt i Svealand og Uppland i Midtsverige.

I bedste NoJK-tradition besøger vi mange interessante steder og museer undervejs, ligesom der indgår både veterantog, sejltur og sporvognstur.

 

Søndag d. 9. august

Starter vi fra København/Malmö med at køre til Motala for at besøge motormuseet.

 

Mandag d. 10. august

planlægger vi sejltur på Göta Kanal med det imponerende sluseanlæg ved Borensberg, inden vi fortsætter til Falun, hvor vi overnatter 2 gange.

 

Tirsdag d. 11. august

vil vi besøge Carl Larsson Gården og køre med veterantog på Grycksbobanen.

 

Onsdag d. 12. august

kører vi fra Falun til Gävle for at besøge jernbanemuseet, inden vi kører videre til Uppsala, hvor vi ligeledes planlægger at overnatte 2 gange.

 

Torsdag d. 13. august

vil vi besøge fortidsmindet Gamla Uppsala og veterantoget Lennakatten, ligesom der er mulighed for at besøge andre historiske seværdigheder her i byen,

der er hjemsted for nordens ældste universitet.

 

Fredag d. 14. august

fortsætter vi til Sala og besøger sølvgruberne, inden vi fortsætter til Norrköping til den sidste overnatning.

 

Lørdag d. 15. august

er der mulighed for at besøge Arbetets Museum eller tage på rundtur med sporvognen, inden vi tiltræder hjemturen for at slutte i Malmö/København om aftenen.

 

Vi regner med, at prisen for dette arrangement bliver på omkring 10.200 kr. ved overnatning i delt dobbeltværelse med tillæg på 2.000 kr. for enkeltværelse. I prisen indgår udover overnatning med morgenmad entre ved de nævnte museer, sejlture, veterantog m.v.

 

Programmet er endnu foreløbigt, og vi forbeholder os ret til ændringer. Vi forventer at kunne præsentere et mere fuldstændigt program med praktiske oplysninger i de kommende numre af bladet og på klubbens hjemmeside, men reservér allerede nu dagene.

 

Med venlig hilsen Turudvalget86-togsættet