Lej Deres eget tog !


Nordisk Jernbane-Klub stiller gerne op til Deres arrangement med sit norske type 86-togsæt.


 ha
NoJK's udflugtstog ved fødselsdagsarrangement i Handest. Juni 2007


Togets styrevogn er indrettet som spisevogn, hvor der kan serveres både kolde og varme anretninger under kørelsen, eller ved ophold på et smukt sted, såfrem den øvrige togtrafik tillader det. Toget kan i alt rumme 100 passagerer, men der kan serveres for højest 41 personer.
Vi kan principielt køre alle vegne hvor der er spor i såvel Danmark, Sverige og Norge. Køreplanen kan De selv være med til at udarbejde, eller De kan overlade det hele til os. Blot skal de huske at vi kun må køre 70 km/t, så det går noget langsommere end ordinære tog, men til gengæld er det også langt hyggeligere


1
2


   
NoJK's udflugtstog ved fødselsdagsarrangement i Nykøbing Sj., september 1997

De kan også selv bestemme hvor stor en del af deres arrangement de selv vil stå for. Enten kan de selv arrangere hele turen fra køreplan til fortæring, eller De kan overlade det hele til os, eller vælge en mellemvej.

Nordisk Jernbane-Klub drives helt igennem af frivilligt og ulønnet personale, men vi skal naturligvis tjene til vedligeholdelse og fortsatte forbedringer på togsættet, så det er desværre noget dyrere at leje et tog end at benytte en turistbus. Til gengæld kan toget rumme dobbelt så mange rejsende, og der er langt større udfoldelsesmuligheder undervejs. Nøjagtigt hvad det koster at leje toget afhænger meget af hvor der skal køres, og hvor meget arrangementet skal indeholde.


Vi er overgået til Nordsjællands Veterantog med toget så se også: https://veterantoget.dk/lejveterantoget/
Vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud eller overslag på Deres arrangement ved henvendelse til:
Erik Zøllner Olsen
Enghavevej 8A
3400 Hillerød
(+45) 60 48 99 00
salg@veterantoget.dk
BM 86.28 - BDFS 86.76